fbadd

fredag 15 november 2013

800


Hallå!
Stort tack till Micke, Grimgoth och Taru som delat videon på sina bloggar... Gör som dom och upplev min eviga tacksamhet!
I skrivande stund har den nått ut till 800 rockande sköjare, otroligt bra måste jag säga... Känns gött i hjärtat!
Om ni missat denna härliga kavalkad av poser-moves, kolla då in den... Bara ett enkelt knapptryck iväg!



Detta är en låt av fem från den kommande plattan, inspelat i replokalen och snart ute på Spotify/itunes och dyligt... Känns riktigt fint!


blossarom
Ikväll slänger jag i mig ett antal kalla, en och annan varm och lyssnar på drakar och demoner-rock... Helt rätt på något sätt i höst/vinter mörkret.. Kiske känner jag... Mycke Kiske får det bli!

Take care!






 

lördag 2 november 2013

VIDEO...

Hey out there!
Nu var det verkligen för länge sedan jag visade några livstecken här på bloggen... Jaja, här är jag... Livs levande, fortfarande sparkande och allt vad det heter!

woodsmanfred
Har slitit en hel del med bandet den sista tiden, en ny skiva ser snart dagens ljus och denna gången känns allt helt rätt.
En sjysst produktion, 5 starka låtar och bandet som känns tajtare än någonsin, dessa är ingredienserna som skapar en sjuhelvetes gryta såhär i höstmörkret...
   Låter kanske divigt... Som att jag sitter här och slår mig själv för bröstet sittandes på en hög jävel till häst... Du kan ha rätt! Men ibland måste man fan få va lite nöjd och glad, varför annars löpa vidare i detta ofta så meningslösa gatlopp vi refererar till som livet?
Så gör som jag, när du gjort något bra, vad som helst egentligen... Luta dig då tillbaka, ta ett djupt andetag och känn efter va gött! Det rusas för mycket idag... Sluta med det säger jag till dig!


massivedynamics
Just nu har skivan tagit en tur över atlanten och befinner sig hos mastraren, en Gandalfaktig, härlig göbbe som med sina brygder och sitt spö får skiten att skina som renaste guld... Vi fick ett smakprov förra veckan och klämde in en videoinspelning i replokalen i det redan tajta schemat.
Stort tack till Kalle som helt utan ersättning offrade en helkväll med oss orakade stollar, såna tjänster glömmer man inte!




Vi tömde ett rum på dasspapper och handlotion, satte Slingan där med en dator och låste dörren... Efter ett dygn var videon klippt och färdig för publicering... Svårare än så var det inte och här har ni resultatet:




Uppskattar all spridning vi kan få av denna!
Så släng upp den på bloggen, dela på facebook, överför till videokassett och skicka den till farmor, vad vet jag?
Eller samla alla dina vänner, ta några kalla och inled förfesten med den... Vore som sagt jävligt uppskattat!
Ropa till om du vill ha en länk eller dyl för besväret så bistår jag, ödmjuk och behaglig som jag är, självklart med detta!
Och du! Gör något av denna härliga dag... Samla dina vänner, ring en polare du inte hört av på länge, lås in dig med frugan i sovrummet och kasta bort nyckeln...
Det är lördag gott folk, och vi gör va fan vi än känner för!