fbadd

lördag 11 februari 2012

Off the Edge...

Hey!

En ny låt har sett dagens ljus, eller nattens dis kanske man ska säga då jag fastnade vid mixen av den i natt efter påhälsning av kapten Morgan... Hur som helst, när jag vaknade i morse var den jäveln uppenbarligen klar och en video av det enklare slaget låg och väntade på mig på skrivbordet... Man tackar!

Det är vad som blev av dessa riffen som presenteras denna eminenta lördag:



Off the Edge heter den i färdigt format och den handlar om livet, uppskjutna beslut och att ta tag i skiten innan det är försent... Har någonting med nåt jag såg på TV att göra... En gammal mans sista ord... Minns inte riktigt nu men det satte sig nånstans i hjärnan och ligger där å påverkar mig mer eller mindre... Ibland gör saker det, så se till att fylla era dagar med positiva intryck så blir allt lite göttigare ska ni se...

Enough of that... Här har ni den:



Ha nu en helg i rockens tecken och ta hand om er!



lördag 4 februari 2012

PS Vita...

Den 22:a smäller det fan ordentligt, Sony släpper sin nya maskin och jag tänker stå först i kön för att hämta ut skiten... Hellyeah!

Här har ni den:

ps vita

Vilken skönhet!
2 analoga spakar, touchscreen, bakre styrplatta, PS 3-grafik, GPS osv... Möjligheterna är fan obegränsade, kolla bara på detta:



Augmented Reality! Plocka nu fram din fantasi, den som började försvinna ungefär samtidigt som du behövde börja betala räkningar, och tänk dig ett Resident Evil eller kanske Silent hill som utspelar sig på din egna bakgård... Nu börjar du fatta galoppen, vi kommer att se många skrämda medborgare med en svart liten box i handen de närmaste åren. Lite som när handsfree blev poppis till mobilen och var å varannan plötsligt stod å pratade högt med sig själv... Fast detta är förstås bra mycket coolare!

3000 spänn ska dom ha för skiten och hur fan ska jag nu finansiera detta undrar du förstås...

Lyckligtvis så kände jag till att denna skulle släppas i ett tidigt läge och såg till att inget annat än presentkort kom in genom dörren vid jul, och sen så närmar sig även en födelsedag, två dagar innan releasen... Fan vilken timing! Morsan å farsan planerade detta bra!

Ha nu en ordentligt skön lördag mina vänner!