fbadd

onsdag 31 augusti 2011

More stuff...

Check it out!

Min grillstation som jag gjutit i sommar... Härligt soft grillplats i perfekt höjd för barstolen och skiten har dessutom tak så svenska sommarvädret kan få bete sig hur fan det vill... Ha ha, där fick du väderjävel!

Grillstation

Grill station

Idag så ger jag mig ifrån skogen i några dar för att hjälpa mina kära vänner flyttstäda och bära tunga saker... Gött att hugga i ibland!
Missa inte omröstningen som pågår till höger, alltid kul att höra vad ni tycker!

Förresten...





Jag har lagt till den här chat-rutan i kolumnen till höger... Ta å testa den om du känner för det... 
Nä... Nu får jag ta å dra mig...


tisdag 30 augusti 2011

Rundown...

Psst... 3 timmar sömn inatt... Fan så seg...
Idag har det blivit en sväng till stan och lite tapetsering i hallen... Kan lugnt säga att det har behövts men ändå tog det 2 år att få tummen ur... Så det kan gå!

Har blivit rätt mycket gött donanade i hemmet i sommar, nytt kakel i köket...


Nytt klinkergolv i studioentrén...


En hel del tapetsering och annat smått å gott har oxå hunnits med så nu är det rätt najs i torpet... Bådar gött inför vintern... Fy fan... Vintern... Den kan stoppa upp nåt!

Va iväg å plåtade lite i repan oxå, en helt ok grund att bygga på och när vi har bott in oss ett tag så kommer det att va ett riktigt skönt Hangout/Jamplace!

Softrummet... Stort plus att kylskåp fanns på plats... Kommer nog att få kyla en å annan bärs...

Rymligt reprum... Röda mattan utrullad å klar!

Nä fy fan... Nu slänger jag mig i soffan resten av kvällen... Kolla in den här sköna Zappa videon med Terry Bozzio bakom trummorna istället... Fan så bra grejer!


See Ya!


måndag 29 augusti 2011

Got 'em keys...

Hellyeah!

Fredrik Alm

Fick nycklarna till nya repan idag så nu brakar det loss ordentligt... Fan va gött ska ni veta!


Lot to do...

Idag har jag häcken full...

Ska dra iväg å hjälpa en polare me lite grejer, ta en sväng förbi biblioteket, plocka upp nycklarna till nya repan, svänga förbi morsan å farsan och även försöka komma igång med lite ny musik...
En jävligt dålig dag att vakna kl. 14 alltså...

   Å andra sidan så satt jag uppe i natt å fick lite gjort med bloggen, kolla in den nya raden med länkar strax över inlägget... Där kan ni hänga med på vad jag sysselsätter mig med för populärkultur, ni kan förstås betrakta det som tips men egentligen så är det en vägvisare i rätt riktning när det gäller att omge sig med rätt grejer... Så om du tycker att det jag läser/ lyssnar på/ spelar/ Tittar på är skit så har du nu chansen att ändra dit felaktiga tyckande och bli en skön jävel du med... Fan vad jag är snäll!

   Nu har jag inte tid att sitta här längre så ta å kolla in den här grymma videon och glöm inte att rösta i omröstningen till höger...
See ya!



söndag 28 augusti 2011

Hockey...

Som jag nämnde i förra inlägget så har jag slängt ihop lite hockeymusik i sommar... Lite goa toner att köra för att reta motståndarlaget under intåget på isen, kul jävla projekt helt klart!
   Detta skedde i samarbete med min polare på Music Experience ett företag som anordnar musikhappenings för företag, klubbar å grejer, så är ni trötta på att studsa runt i sumodräkter på firmafesten så gör ni helt rätt i att kontakta dessa killar och lira in lite go r n' r i sjysst studiomiljö istället!
Hur som helst skickade jag iväg tre låtar som dom har att välja mellan så det känns rätt naturligt att ha en omröstning bland er läsare oxå...
So here we go!

Första låten heter No Access och ligger i mellanläget i hårdhetsgrad...

No Access by WoodsmanFred

Andra låten Är Bring It och är den mest melodiösa av de tre...

Bring it by WoodsmanFred

Tredje och sista är lätt den tyngsta och går under namnet Collision...

Collision by WoodsmanFred

Så... Vilken skulle du vilja höra skrikande i högtalarna på arenan när ditt favoritlag rider ut mot ära och berömmelsae... In till höger å rösta med dig!



lördag 27 augusti 2011

Nice shit...

Hey!
Hittade den här sköna dängan i det smått fantastiska spelet Alan Wake för nån vecka sen...



Bra låt, bra lir och bra mycket träsmak i röven efter att ha suttit 10 timmar frenetiskt spelande i studiosoffan två dar i streck... Klart värt det dock för som sagt... Bra skit!
Kan rekommenderas till alla som har ens ett uns smak och särskilt till dom som gillar psykologiska thrillers a' la Stephen King...

Alan Wake

Spelet utspelar sig ute i skogen hemma hos mig så det var gött skönt att mitt i natten gå dom 30 metrarna från studion in i huset beväpnad endast med en ficklampa och ett överlägset manligt mod, för sån är jag, hård som sten... Kallingarna håller inte med...

Fick ett gött samtal idag (igår) från Björn som ska lämna över nycklarna till nya repan, tydligen så kan vi få tillgång till lokalen redan på måndag så det blir en del grejandes i början på nästa vecka... Bilder kommer upp så fort det hänt nåt gött!
Detta firas med en dänga som jag skrev till Vänersborgs hockeyklubb i sommar... Om dom nu vill ha den... Who knows? Den heter Collision och är  menad att skrämma skiten ur motståndarna...

Play it LOUD folks!

Collision by WoodsmanFred

Nappar dom på grejerna så ska det på lite mer körer å sen ska skiten mixas till en så kompakt enhet att dess gravitation suger in motståndarlaget och spottar ut dom i helvetets jävligaste nivå... Haha, that's how it works folks, tror ni mig inte så se "Event Horizon"en av världens bästa filmer och helt sann från början till slut...

fredag 26 augusti 2011

Reboot...

Yo!

Stora dagen är här, dagen då jag blåser liv i den gamla bloggen för att återigen integrera med alla er läsare där ute i limbo, nånstans mellan dröm och skämt, i det som vi till vardags kallar för verkligheten...
   Uppehållet blev bra mycket längre än jag hade tänkt mig, egentligen så var det helt oplanerat men ändock fan så välbehövligt.
   Ny energi behövdes fångas in, tämjas och sedan injiceras i blodomloppet, ett vetenskapligt förlopp som är alldeles för komplicerat för att tas upp här... Fan... Jag fattar det inte ens själv, jag bara gör det utan att tänka, som att andas eller att sparka reflexläkaren i skrevet när han intagit en ovis position under knäknackartestet, ja... Det heter så, det har jag sett på Dr. Quinn...

Ni fattar vad jag menar... Såhär ser i alla fall arbetsytan ut under processen...

Fredrik Alm

Mer saker har förstås hänt men jag väntar med att skryta om dom till senare, det är inte alltid jag är så jävla briljant så det känns klokt att vänta lite med godbitarna till framtida inlägg... Här har ni i alla fall en skiss av en ny låt som går under arbetsnamnet "The Crash" och skruva upp volymen av respekt för grannarna... Dom vill ju oxå höra!

The Crash by WoodsmanFred

Nöjd med det mesta utom introt som jag ställer mig tveksam till... Kan vara en soundfråga och antagligen så ger det sig i repan... På tal om den så flyttar vi in i ny lokal nästa helg, känns fan så gött då vi stått utan under sommaren, ett problem som visade sig vara jobbigare att lösa än väntat men är man petig så är man, nu är skiten löst och det ska bli så jävla gött att sparka igång maskineriet igen!

Förresten... Gilla oss på FB, det är bra för djuren!

See Y'all rockaz soon!