fbadd

lördag 28 maj 2011

It's on...

Sådär ja... Nu e skiten snart igång, grillen är tänd och borden är dukade... Ikväll smäller det ordentligt, 20 pers skola skråla och leva jävel i min skog... Hellyeah, den här kvällen kommer att gå till historien! Blir en ordentlig uppdatering imorgon!
Skål på er kära bloggers!





torsdag 26 maj 2011

The bungalow part 2...

Hellyeah! Andra seglet är på plats och ett par sidor sitter nu oxå där dom ska... Kallar kreationen för The big bra... Har även lyckats städa ur diverse skräpmöbler så nu är det gött me plats här inne... Nice!




Några snören ska klippas till, oxå in me lite plastmöbler så får det lätt plats 18 pers och med lite tillämpad hjärngympa så kan jag nog klämma in upp till 22... Sen e måttet rågat, kommer det fler så får dom sätta sig i studion och va med genom videochat...
Har jobbat till tonerna av bandit-rock idag och jag måste säga att dom håller en extremt varierad kvalité, mycket bra grejer blandat med förbannad lögn. Emellanåt påstår dom att dom kör mycket ny musik, då lägger jag ner hammaren och bankar huvudet blodigt mot närmsta vass kant...
Skickade lite ny musik till dom en gång men antagligen blev det nåt fel... Eller så missade jag deras oerhört positiva svarsmail... Ska ta å kolla bland skräpposten!

Be cool!

Good ol' Mornin'...

Hey folks!

Idag blir det lite mer fixande med min bungalow, tanken är att den ska kunna svälja 20 pers på lördag om det ostadiga vädret fortsätter... Helt klart en utmaning men det är så det ska va!
Fy fan va tråkigt med ett liv som bara flyter på... Nä... Har man inga problem så får man fanemej se till att skapa sig några, inte för att det är brist på saker som skiter sig men ändå...

Idag ska det upp ett segel till och sen ska det uppfinnas ett sätt att stänga till på sidorna så att hettan från infravärmarna inte har nåt annat val än att hålla alla kroppar varma...
Misslyckas jag så kan ni ta å tina upp oss när virtual reality blivit standard i mobiltelefonen!

Här har ni en som redan är jävligt nöjd med bygget:

"Djuret"
Slänger upp lite bilder ikväll (om det blir gött)...


onsdag 25 maj 2011

Down...

Idag håller jag nere tempot en aning så ni får hålla tillgodo med en skön video...




tisdag 24 maj 2011

The Bungalow part 1...

Kolla in!



Work in progress men det börjar arta sig, när jag körde igång detta för en vecka sen så var det bara den lilla trästrukturen i bakgrunden som fanns till å sen har jag byggt upp ett trädäck framför, stängt till lite på sidorna samt satt upp ett segel, vill få en go bungalow-feeling där inne så det är lite kvar att göra men det börjar bli rätt gött!
Ska ta å sätta upp ett till segel jämte det första och tömma stället på skitmöbler som inte hör hemma sen kommer jag fanemej bara sitta där ute hela sommaren och beställa hemkörning av diverse nödvändiga livsmedel... Fan va gött jag ska ha det!
Slänger upp lite mer bilder när projektet är klart.
Nu har jag jobb att utföra... See ya!



måndag 23 maj 2011

Strange statistics...

What´s up with thease statistics?

Strange... Feel free to leave a comment!

Har i och för sig en minneslucka från kl 21 i lördags till 11 på söndag så rent teoretiskt så kan jag ju ha hoppat på flyget till USA och gjort nån sorts hypereffektiv PR-turné för bloggen i halvt medvetslöst tillstånd men oddsen för det känns inte direkt särskilt stora... Oerhört märkligt detta... En annan teori är förstås att mina läsare har packat sina väskor och dragit till LA allihop, i så fall så vill jag veta vad ni har för er för sköj!
Se till att göra mig ordentligt avundsjuk nu, jag använder alla dåliga känslor jag lyckas samla på mig till att skapa musik så gör mig gärna förbannad och ledsen på samma gång!
Eller nej förresten... Jag ångrade mig, gör inte det...

Såg klart sista säsongen av Heroes igår, ett typexempel på att det är bra att vara ihärdig då den serien tappade oerhört mycket brahet efter första säsongen men hämtade upp det rejält igen i slutet av sista. I å för sig så är Zachary Quintos tolkning av Sylar helt briljant rakt igenom men det kändes som att det tog lite för lång tid för skaparna att knyta ihop säcken, och det sjuka är att nu när det är slut så vill jag ha mer... Strange!
Jaja... Det finns mycket bra grejer kvar där ute i etern... Nya versionen av V är sjysst, Fringe är förbannat bra, en ny säsong av The walking dead är på g och dessutom så hittade jag en fortsättning på en lite småball serie som jag följde för många år sedan...



Första avsnittet gav mersmak!

Monday...

Yo bloggvänner!

Vad händer idag... Ingen aning faktiskt, fortfarande som en säck potatis sen i lördags men nu med en liten känsla av tristess i kroppen så nåt lite halvkreativt lär behövas för att jag inte ska sjunka ner under jorden... Studiostädning brukar fixa den biten och det kan fanemej behövas!

Igår kom mormor förbi med lite tomatplantor som hon drivit upp:


Sjysst som fan då jag själv glömt att plantera dom små gynnarna, om ni inte tycker att det känns tillräckligt rock n' roll med grönsaksplantering så har ni uppenbarligen missat den här:


Japp, det är det resultatet jag är ute efter... 
Sen ska jag släppa lös dom på mänsklighetens avskräde så att det tillslut bara finns goa gubbar å sköna brudar kvar... Min plan är idiotsäker!
Nä... Nu ska jag hitta på nåt roligt...
See Y'all later!

söndag 22 maj 2011

I'm back... Hellyeah!

Äntligen tillbaka... Har grävt ner mig i arbete den senaste tiden och inte hunnit mer än att andas lite då å då, men nu är jag fanemej klar... Känns otroligt gött och lite lätt overkligt.

Igår va det partaj hos syrran, 25 år har hon fräckheten att fylla och hennes snubbe Marcos ordnade en riktig röjarskiva till hennes ära...

Syrran

Lambrecks å bulgur

Dansös

Johan n' the Rickardian

Marcos, festfixare

Syrran, Marc å grillkockarna

Fri bar!

Som ni ser så snålades det inte det minsta denna afton vilket satt sin prägel på dagens stabilitet... Fruktansvärt segt att vakna upp på nån annans soffa dagen efter men fan va det var värt det!
Idag kommer polaren Dala å hälsar på ute i skogen, det blir grill å lite annat göttigt... Hade inte sagt nej till lite folkisar oxå men ekonomin säger bestämt nej till sådana utsvävningar...


fredag 13 maj 2011

Stuff that will make your day shine...



Se till å klicka på länken till GP-scen under headern å tumma upp Massive Dynamics... Det förlänger garanterat ditt liv med 20 min...
Kolla va jag hittade för gammal goding i min hårdadisk... lite ackemetal... håll tillgodo!

Deny by WoodsmanFred





Wazz up...

Look up ya'll!


Helvete va blogger har krånglat det senaste... Dom verkar ha slarvat bort det senaste inlägget, sugigt som fan...

Hur som helst så har jag hackat till mig en ny skylt under headern... Klicka på den så tas ni med ljusetshastighet till GP-scen där ni kan slänga upp tummen för bandet, bara att klicka å tumma upp Massive Dynamics ett snäpp... Gött som fan!

Här är dagens diet:


Blandad kompott av bärs å skumpa... den här nya Norrlands var en riktig höjdare måste jag säga... Festlig flaska och ett lättdrucket innehåll, 5/5 från mig, kommer nog att sätta sin prägel på denna sommaren!


torsdag 12 maj 2011

Hellyeah!

Look up Bloggers!


Jag har hackat igen och skapat en skylt... Det sjuka är att om man klickar på den så kommer man direkt, utan omvägar, till GP-scen... Helt sjukt va begåvad jag är!
SESÅ... Testa den nu då... Och när ni ändå är där så glöm inte att klicka tummen upp för er kära skogsmans band Massive Dynamics!

Här har ni min hackerstudio:

Den är belägen långt ute i ingenmansland där FBI och kronofogden omöjligtvis kan hitta mig... Ahhhh... härliga frihet!

onsdag 11 maj 2011

Damn...

Fuck... Lyckades inte nå topp 100 i Metrotävlingen... Universum är ur balans så bli inte förvånad om du vaknar upp mitt i en supernova i dagarna!


Jaja... Inget ont som inte för nåt gött med sig!
Nu har du istället möjlighet att rösta på oss i GP-scen, the fun never stops!
Klicka HÄR och klicka tummen upp för Massive Dynamics, fan så mycket lättare än Metros halvtaskiga system!
Hoppas än en gång på er hjälp, tillsammans kan vi återinföra hjärtat i musiken...

 Viva La Revolución



torsdag 5 maj 2011

Lot to do...


Ett par vänliga själar har undrat om jag gick å dog efter valborg... Så är inte fallet men det känns gött i hjärtat att ni frågar! 
Anledningen till mitt halvkassa uppdaterande är att jag grävt ner mig i jobb och kommer antagligen att få slita som ett djur ett par veckor framöver... Ett hemligt projekt är i sin linda och det tar upp det mesta av min tankeverksamhet.
Annars är allt precis som vanligt, fullständig katastrof i kassan och tokjakt efter röster i den förbannade metrotävlingen.... Det sista har jag förresten lagt lite på is då Facebookvännerna tagit slut och ni har varit såna hjältar å ställt upp på bandet! All my love to you!
Vi gled ner från topp 50 för ett litet tag sen och får nu hoppas på att juryns smaklökar inte kollapsar vid kontakt med vår lätt svavelosande rn'r...
På tal om lök, här har ni dagens frukost:


Pyttipanna från Eldorado... Om man steker dom små tärningarna kvickt på hög värme så får dom en lätt bränd yta utan att förlora isen i mitten, rekommenderas varmt!