fbadd

torsdag 31 mars 2011

This calls for a celebration!

Check it out!


 10 000 besökare... Hellyeah! Detta måste fanemej firas med pompa å ståt...
Tyvärr så är vinkällaren länsad men titta var jag hittade i kylen...

En slatt folkis som blev över efter min å Nielsners ölkväll i fredags... 
Plastad och fin är den så man kan nästan säga att den är nyplockad, eller åtminstone jämföra den med fallfrukt som legat ett par dar!

Känner mig så jävla generös idag så jag bjussar på ett track från nya EP:n...
Detta är My Blank, samma låt som i livevideon i tidigare inlägg!
Släng gärna in en kommentar så jag vet vilka som huserar här på bloggen... 10 000 pers... Love all of you!



My Blank by WoodsmanFred

tisdag 29 mars 2011

Got some feel...

Fick lite feeling å pimpade min conversekopia till sko med ett peacemärke... Helvete va bra det blev! 99:- på maxi å nu ser dom ut att gå på minst 120... I å för sig så kostade märket 50 spänn  vilket betyder att jag gick 29:- back... Damn... var fan är den jävla sprättaren?


Some pics n' news...

Här kommer lite mer bilder från giget...

Anakin
Slingan
Nielsner


Woodie
Helvete va kul det var, har varit rätt försoffad sen i lördags å mest suttit å slöat framför datorn men fått lite nödvändiga grejer gjorda...
Idag kom första mastringen av den nya EP:n och fan va bra det låter! Några små ändringar så har vi rott den här jävla färjan i land... Det hörs att vi har växt ihop som band och det e enna det som e det göttiga med r n' r!
Det går framåt!
Lägger nog upp ett smakprov här om ett litet tag...

söndag 27 mars 2011

Vid from the gig...

Hey guys n' gals!
 

Förbannat gött drag igår på Henriksberg...
Idag har det mest handlat om att hitta den perfekta positionen i soffan men jag hann faktiskt slänga ihop en video från gårdagen oxå... Jävligt duktigt om jag får säga det själv!

En positiv grej är att vi träffa en skön fotoman som knäppte lite bilder under gigets gång, tack som fan Pontus!
Kolla in bilderna HÄR och om ni nån gång behöver en fotograf som är jävligt duktig och soft att jobba med så vet ni var ni ska vända er!





Sådär ja... Släng på filmen...





lördag 26 mars 2011

What a day!

En kortis...
Grymt skönt gig på henriksberg ikväll! Oerhört nice när det flyter på ordentligt, skillad ljudtekniker och allmänt proffsig personal tillsammans med en hängiven skara lyssnare gjorde kvällen till en riktigt skön upplevelse... Underbart när folk i publiken sjunger med i texterna... Kanske världens bästa känsla!
Här jämte ser ni hur jag spöar skiten ur Nielsner på biljard... Inte så smart kanske då han är världens sämsta förlorare, det kombinerat med att jag antagligen är världens sämsta vinnare resulterar allt som oftast i jävligt sura miner...
Stort jävla tack till alla i bandet, Hannes, John, Nielsner... You guys fuckin' rock!


Getting ready to rock...

Startade dagen med grillade burgers, Niels å jag festade till det igår å det e viktigt att tillföra kroppan lite götta såhär dagen efter... Särskilt när det e' gig ikväll! Nu sitter vi å väntar på soundcheck å grabbarna skriker åt mig att hjälpa till å bära... Stor chans att det händer...
Se till att dyka upp om ni har vägarna förbi henriksberg vid tiotiden!




Peace/Fred

- Posted using BlogPress from my iPhone

torsdag 24 mars 2011

Check it out!

Kolla in va jag hittade!
Det lönar sig fanemej att vara duktig, detta innebär att jag är 25% rikare efter städningen än innan... Undrar hur jag ska investera dom? ...Fan... för mycket ansvar... Tror att jag lägger tillbaka dom! Vill inte riskera att korrumpera min själ å bli en dryg jävel som alla dom andra rika mongona där ute... Så får det bli!



Hellyeah!

Hallå vädret!
Hellyeah va gött det är!
Första tillfället att hänga ut rockuniformen för torkning... Vilken jävla fröjd, går här hemma å städar med ett stort leende på läpparna... Årets hitils bästa dag är här, det är ledig dag och feting gig på lördag... Se nu fan till att dyka upp om ni har möjlighet för det kommer att bli en helt jävla sinnessjuk kväll!
Mer info om giget hittar ni längst upp till höger!
Nä... Nu e det fanemej kaffepaus i solen... Sug på den!

onsdag 23 mars 2011

Challange...

Grimgoth kastade en utmaning i ansiktet på mig för att sen skratta rått åt mitt plågade ansiktsuttryck ty mannen visste vilket helvete han utsatt mig för...
Skiten går ut på att man bara får välja 5 skivor att ta med sig in i isoleringscellen på psyket... Fan... Jag som hade hoppats på minst 6 den dagen det händer...
Ja ja... Fuck it...
Jag tänkte i alla fall såhär: 5 artister som jag inte kan spendera evigheten utan att få höra nån mer gång och sen valde jag artistens mest spännande skiva så att skiten håller så länge som möjligt...

OK...Here we go!
(Klicka på bilderna för att höra goa grejer!)


Slash's första soloskiva, inspelad i hans källare bland hans älskade slingrande husdjur... Detta är en platta som jag alltid återvänder till när sommaren är påväg, grymt spontan skiva som osar spelglädje och r n' r... Hade varit en dröm att få se detta live!


Hade egentligen kunnat välja nästan vilken platta med Devin som helst men detta var den första som dök upp i huvudet så det fick bli den... Många episka låtar, Devins helt originella sound och förstås en säck full med otroliga musikaliska insatser... Devin är en av vår tids största genier!


Lite samma sak som med Devin... Mike Patton var förstås tvungen att följa med in i cellen (om han nu inte redan sitter där dvs.) Helgalen, oerhört begåvad sångare och  mycket intressant låtskrivare!


Aaaaah... Herr Zakk! Gillar hans sologrejer mest så det fick bli denna gamla godingen!


 Kan inte tänka mig ett liv utan Dimebag... Att sen Rex, Phil och Vinnie hänger med på köpet gör knappast saken sämre... Detta ÄR deras bästa platta!

Sådär ja.... Behöver väl knappast nämna hur mycket jag kommer att sakna Guns, Skidrow, Faith no more, Strapping Young Lad, Helloween, Gamma Ray, Pink Floyd, DIO, Rainbow, Deep Purple, Queen, Metallica, Megadeth, Slayer... osv... osv... osv... osv...

Utmaningen går vidare till: 


Lycka till (ni lär behöva det)...



tisdag 22 mars 2011

a little of this, a little of that...

Hey seglarvänner!

Idag lämnade jag min älskade skog en liten stund för att gå på gatorna som en vanlig man, repa å kolla in läget på Studio Fenix i Varnhem... Såg ut som allt allt stod helt jävla rätt till där!





Missa inte slingans smått fanatiska uttryck längst ner till höger... Fick bända loss honom från mixerbordet med en gammal sked, den stackaren grät hela vägen hem...

Här har ni en bild på min studio... 

Den finns i min hjärna och det enda som hindrar den från att dela plats med oss dödliga i detta urtrista sinnesintryck som vi kallar för verkligheten är ett svårt fall av ekonomiskt oberoende... Räknar med att skiten är igång inom ett år!

Kick-ass rep med MD idag och det känns så jävla rätt att sparka bakut på henriksberg på lördag!
Har ni missat det så gå in HÄR och visa ert intresse!

måndag 21 mars 2011

...

Inte mycket att säga om idag... Suttit å mixat lite grejer i studion och hunnit med ett par koppar kaffe i solen, helt OK måste jag säga!
För er som missat det så finns nu en länk till bandets Facebook i menyraden under headern... Gå in å kolla runt, gillar ni vad ni hör så tumma upp oss ett snäpp! Förhoppningsvis så dyker den nya EP:n upp inom kort... När det händer så kan ni lita på att jag ropar till!

Hjälp förresten min bloggbroder Grimgoth att vinna en tävling genom att klicka här å gilla!

Allright... Cool... Tillbaks till mixen då...
Simma lugnt!

söndag 20 mars 2011

Ani...

Här har ni honom... Hannes aka Anakin!
Han har bytt sitt lasersvärd emot en Fender Jazz bas å bidrar nu med själva tyngden i Massive Dynamics... Det och en jävla energi som knäcker det mesta i musikväg!
Stor cred ska han ha då han fick leva på 15 spänn om dan i en månad efter basköpet!
Förutom att vara oförskämt snygg och lira skiten ur det mesta så är han även tillsammans med Nielsner ansvarig för mixningen av våra alster så låt tummen peka uppåt i hans ära!... Alltså... Han är inte tillsammans med Nielsner... Utan dom jobbar ihop... Ja ja, ni fattar!


Vem fan är vem?



lördag 19 mars 2011

All back to normal...

Hellyeah!
Nu e' allt som det ska va igen... Solen ligger på å har smält bort all snö som hade fräckheten att falla rakt ner på altanjäveln... Toksurt att vakna igår och upptäcka förödelsen! Nu blir det grill å sen ska jag slava i studion till nånstans mitt i natten...





See Y'all later dudes n' gals!

- Posted using BlogPress from my iPhone

torsdag 17 mars 2011

Satan...

Satan...




- Posted using BlogPress from my iPhone

Grillin' season...

Hellyeah! 
Idag inleddes grillsäsongen... En av årets bästa känslor!

99% rost+1% grill= Gött INNE i munnen






















 Kycklingspett ris och currysås fick inleda grillåret och det var fanemej godare än ni kan tänka er... Som vanligt när nåt e så eminent tillagat så slank det ner lite väl mycket så det e soffan nästa som gäller, sen ska jag hitta på nåt riktigt nyttigt att göra! Vet inte vad ännu men det finns alltid nåt att pilla med!

onsdag 16 mars 2011

Good ol' Mornin'...

Här har jag spenderat min morgon/förmiddag...
Mycket kaffe har druckits och dagen har planerats, viktigt att få ut det mesta av såna här dagar och tanken är att få städat och rensat lite i å runt stugan...
Ikväll så ska biosystemet i studion sättas på prov, har fått upp en duk och kopplat ihop ljudsystemet så nu ska skiten funka... Bara att vänta på att lite feta filmer släpps då!

Hörs sen!


tisdag 15 mars 2011

Reminder...

Hey Bloggers...
Skulle vilja påminna er som missat att vi gigar på Henriksberg den 26:e...
Runt tio så låter vi våra demoner gå lös på stället så se till att bocka av den dagen i almanackan! Hade varit grymt kul att träffa er läsare in real life och sänka en bira ihop eller kanske två!
Titta in på vår Facebooksida genom att klicka på den här bannern uppe till höger:


Be Cool!

Förresten så har Foo Fighters släppt en ny video till låten Rope...
Bra grejer!




måndag 14 mars 2011

Tired...

Fullständigt hjärndöd efter ett långt studiopass... Jobbade till 05:30 inatt och körde igång vid 11 idag... Ingen aning om resultatet, bara massa sjuka melodier som snurrar runt i skallen... Damn!
Helt otroligt gött att snön är på väg bort,  har kunnat ta mig en kaffe ute i solen vid ett par tillfällen och det känns så jävla bra!
Nu blir det soffan ett par timmar å sen ska det fanemej sovas... Hoppas att det är nåt OK på TV:n för en gångs skull!


söndag 13 mars 2011

Work, work, work...

Sitter i studion och filar på några nya grejer...
Slänger upp en gammal cover här, Come together av Beatles... Inget favoritband direkt men den här låten har alltid tilltalat mig på något sätt!